Македонскиот национален тим денеска со вториот тренинг продолжи да се подготвува за дуелот со Летонија во четврток, а потоа и за Словенија во недела.

На селекцијата се приклучи и Столе Димитриевски, вчера стигнаа и „Италијанците“, па така селекторот Игор Ангеловски ги имаше сите фудбалери на располагање.

Денешниот тренинг низ „објективот“ на „Спортмедиа“: