Пред утрешниот јубилеен 100-ти натпревар во дресот на македонската репрезентација, Горан Пандев вечерва доби подарок кои му го направија соиграчите од националниот тим, стручниот штаб како и фудбалската федерација на Македонија.

Тие му подарија слика како вечен спомен за неговиот јубилеј во македонскиот национален тим.