Денеска во редовите на репрезентацијата до 21 година која е во Анталија се славеше роденден. Поточно два родендени. Репрезентативците се опуштија малку и се забавуваа на роденденот на Давор Здравковски и Есмин Личина. Славениците ги почастија колегите со торта. „Спортмедиа“ ја користи приликата да им го честита роденденот.