Традиционално по секоја победа во соблекувалната се слави на посебен начин…Исто беше и вечерва, нашите момци го скандираа името на нашата земја – МАКЕДОНИЈА, и секако на Горан Пандев, кој на најдобар можен начин го прослави 100-от настап.