Вардар игра моќно, улогите во „Арена Загреб“ се променети, полните трибини ги мотивираат „црвено-црните“, а не противничките ракометари.

Иако е рано да се предвидува крајниот исход од оваа средба (иако Вардар има водство од 6-14), сепак не можат да занемерат „бомбите“ на Данис Кристопанс. Летонскиот џин во првото полувреме постигна четири погодоци, кој од кој поубав.

Уживајте….