Од Љубљана, Словенија
Игор Д. Ивановски

Фото: Петр Стојановски

Македонските навивачи полека ги завземаат своите места на стадионот „Стожице“. Се очекува околу 2.000 навивачи да ја бодрат Македонија кон победа вечерва.

Еве дел од фотографиите на македонските фанови на стадионот во Љубљана: