Бразилскиот играч за врска Фелипе го доведе Вардар во предност од 2:0 против Работнички, а неговиот потег е за поздравување. Бразилецот ги „зашемети“ фудбалерите на Работничи и со шут од далечина го совлада противничкиот голман.

Фелипе истрча до трибината на која беа „Комитите“ и им се поклони…