Легендарниот бразилски футсал играч Фалкао уште еднаш ја покажа својата брилијантна техника воодушевувајќи го светот. Сега ги почасти своите фанови со убав погодок од слободен удар. Никој, ама никој, не го очекуваше ова од искусниот бразилски футсалер.