Ирене Берцеро е познат фото-модел во Италија, по која воздивнуваат речиси половина од играчите во Серија А.

Многу се обиделе да ја „смуваат“, но никој досега не успеал во тоа, таа го откачила дури и Марио Балотели. Едноставно е недопирлива за фудбалските ѕвезди. Но затоа девојкава растура на Инстаграм.