Нешто подобри резултати и веднаш подобра атмосфера во таборот на Работнички. Сега има дури и насмевки. На еден од последните тренинзи тренерот Баже Лазаревски го праша капитенот Баже Илијоски, дали ќе победат во Тетово, каде попладнево играат против Ренова. Не го знаеме одговорот, но за секој случај тука беше и помошникот Славчо Георгиевски да асистира…