Репрезентациите на Македонија и Исланд вечерва во Скопје одиграа уште еден драматичен натпревар во рамките од групата три во квалификациите за ЕУРО 2020.

Одново се се решаваше во последните секунди и се беше прашање на нерви, концентрација, среќа…