ФОТО: basketball.mk

По влегувањето во трката за претседателското место во МКФ, Перо Антиќ се повлече од функцијата претседател на Гостивар, своите акции ги подари на сопствениците на клубот.

Легендарниот кошаркар денеска пред дуелот меѓу Гостивар и Работнички доби дрес и беше назначен за почесен претседател на КК Гостивар.