Очекувано, на полувреме води Беласица и тоа против Шкендија со 1:0. Веројатно така и ќе биде на крајот. Дека некои работи многу однапред се знаеја, доказ е и фактот дека интернет обложувалницата Бет365 не ја стави за обложување средбата во Струмица, туку мечот во женски фудбал меѓу Тиверија и Победа…нема потреба од коментар.

БРУКИ!!!