Интересен момент на натпреварот во Струмица помеѓу Беласица и Шкендија. Во 64. минута репрезентативниот стопер Егзон Бејтулаи си постигна ефектен автогол. Со тоа Беласица го зголеми водството на 2:0. ОЧЕКУВАНО!!!