Каталонската гордост оваа сезона во Лигата на Шампионите може да испише историја. И во машкиот и во женскиот фудбал еден ист клуб да биде првак во Лигата на Шампионите. Тоа го може Барселона, со оглед на тоа дека Меси и другарите се веќе со една нога во финалето, додека Андонова и другарите се таму, но со женската секција на Барселона.

Е, па, лесно е кога имаш Лео и Наташа во клубот…!!!