Дејан Јакимовски од Скопје е делегиран за главен судија на средбата меѓу Вардар и Работнички, тоа е дерби на 33.коло кое се игра утре, и тоа е нивна 67.соседска пресметка. Во Струмица каде играат Беласица и Ренова правдата ќе ја дели Петар Мантев а во Тетово каде Шкендија го дочекува Силекс, судија ќе биде Димитар Мечкаровски.

ДВОЈКИ ЗА 33. КОЛО – СРЕДА 16:30 Ч

БЕЛАСИЦА – РЕНОВА (П.Мантев – Неготино)

МАКЕДОНИЈА ЃП – ШКУПИ (И. Стојчевски – Скопје)

ВАРДАР – РАБОТНИЧКИ (Д. Јакимовски – Скопје)

ШКЕНДИЈА – СИЛЕКС (Д. Мечкаровски – Скопје)

А.ПАНДЕВ – ПОБЕДА (Б. Ралевски – Битола)