Иако нема посебно значење, денешниот меч за Саутемптон ќе биде одлична шанса да се стави печат на сезоната со три бода дома и на најдобар можен начин тимот на Ралф Хазенхутл да се прости од домашната публика со најава за нова, подобра, сезона веќе од август. Хадерсфилд кој е веќе второлигаш, денеска доаѓа без посеби амбиции, за разлика од домашните коие се во серија од 4 меча без победа. Саутемптон и играчки е еден чекор пред Хадерсфилд, така што идејата за три бода на домашните е сосема реална. Во денешниот ТИКЕТ на ДЕНОТ со Mozzart одиме во уште еден обид за добра квота.

  1. Саутемптон – Хадерсфилд 1 (1.45)
  2. Атлетико (М) – Севиља 1 (2.05)
  3. Фаламикао – Оливеирензе 1 (1.72)
  4. Роскилде – Лингби 3+ (1.50)
  5. Хераклес – Ексцелсиор 3+ (1.30)
  • ВКУПНА КВОТА: 9,97