Фаустино Асприља, некогаш еден од најдобрите напаѓачи во светот, посебно кога играше за Парма во нејзините златни времиња, сега имал голем мерак да има секс со Есперанца Гомез, познатата порно глумица. Светските медиуми наголемо пишуваат како колумбиецот веќе подолго време и се „пуштал“ на Есперанца, но таа секогаш го одбивала. На секоја нејзина објава на Твитер тој имал свој коментар.

Пред неколку дена ја „замолил“ да му го честита 50-тиот роденден така што Есперанца ќе му „дувнела“ на неговата „свеќичка“. Навистина невкусно од негова страна, посебно ако веќе атрактивната Есперенца не го ферма.