Често пати се случуваше во текот на оваа сезона Алиоски како „загревање“ за натпревар да има еден „ритуал“. Тоа е тресење на тунелот каде што поминуваат играчите пред да излезат на теренот. Тоа се случи и пред неколку дена, но овој пат популарниот Џани беше опоменат од обезбедувањето. Тој не излезе на теренот, но се упати кон трибината од тунелот.

Погледнете го целото видео: