Кога е во прашање македонскиот шампионат, без разлика во кој спорт, тогаш можеш да очекуваш се и сешто па и ваква ситуација. Џејмс Вудард не беше во протоколот за мечот, но се најде на теренот за МЗТ во дуелот со Куманово. Судејќи според дресот, а според ликот тоа не е Американецот – туку Лука Стојановски.

Од каде младиот кошаркар со дресот на Вудард на теренот? Кратко и јасно. Немало дрес за него, па го позајмил на американскиот кошаркар кој не беше на списокот на тренерот Кочов.

Аххх!