ФФМ преку „Фејсбук“ го честиташе изборот на Перо Антиќ за нов претседател на КФМ.

„Честитки за Перо Антиќ, новиот претседател на МКФ. Голем спортист и еден од кошаркарите кои вистински го збогатиле македонскиот спорт “, пишува во честитката до Антиќ.