Сите спортски работници од срце му честитаа на Перо Антиќ, во редот за новиот претседател застанаа и Владими Темелковски и Петар Наумоски…Како и некогашниот прв човек, Даниел Димевски, кој во моментов работи како советник за спорт во Владата.