Ноќта меѓу недела и понеделник играта се заклучува со шестата епизода од последниот, осми циклус на легендарниот серијал, што MOZZART, ја испрати со квоти и игри

Осум епски сезони, десетина епизоди, стотина ликови, милиони и милиони гледачи ширум светот. ГоТ дојде до крајот!

Една од најпопуларните епски серијали на сите времиња „Game of Thrones“ (GoT) или во превод „Игра на тронови“ оваа недела става точка и заминува во историјата, а обложувалниците MOZZART се тука да ви понудат последна шанса да си го пробате знаењето но и среќата и да се обложите. Сега и никогаш повеќе, барем кога се работи за ГоТ!

СИТЕ КВОТИ ОД СПЕЦИЈАЛОТ НА ОВОЈ ЛИНК

Како и претходните седмици, така и оваа шанса да се заработи на омилената серија е тука и многу е поголема одошто шансите да преживеат некои ликови во оваа последна, шеста епизода од осмиот циклус.

Што точно ќе се случи ќе дознаеме ноќта помеѓу недела и понеделник, а тогаш ќе ја знаеме разврската, а воедно и вие што сте се обложиле на ГоТ ќе знаете дали сте заработиле. А MOZZART овојпат овозможи да се заработи на „одговори“ на две круцијални прашања.

Прво – КОЈ ЌЕ БИДЕ НОВ ВЛАДЕТЕЛ НА ВЕСТЕРОС на крајот на серијалот. Според нас, фаворит е Брен Страк со квота 2,00, а следуваат Џон Сноу – 3,20, Санса Старк – 4,50, Денерис Таргеријан – 10,0, Џендри – 12,0, Тирион Ланистер – 15,0, Арја Старк – 70, и Семвел Тарли – 100,0.

Второ – ЛИК КОЈ ЌЕ ПРЕЖИВЕЕ НА КРАЈОТ НА СЕРИЈАЛОТ, а тука најмногу веруваме во Брен Старк за кого квотата е 1,00 да преживее, а 5,80 дека нема да преживее. Понатаму со ред: Џендри ДА – 1,15, НЕ – 4,70,  Арја Старк ДА – 1,20, НЕ – 4,00, Џон Сноу ДА – 1,20, НЕ – 4,00, Санса Старк ДА – 1,45, НЕ – 2,55, Тирион Ланистер ДА – 2,29, Денерис Таргеријан ДА – 4,00, НЕ – 1,20, и Греј Ворм ДА – 10,5, НЕ – 1,01.

Уплатите можат да се вршат до сабота 18. мај до 20 часот.