На неколку часови пред финалето СПОРТМЕДИА ги „открива“ можните состави на екипите финалисти. Се чини дека и Таневски и Тренчовски, двајцата стратези, ќе истрчаат со своите најдобри играчи. Нема премногу да се експериментира. Сепак останува можноста до стартот на мечот нешто да се промени во последен момент.