Американскиот јуниорски спринтер  Себастијан Спенсер направи неверојатен подвиг во штафетната трка на 4х100 метри. Имено, тој ја презеде штафетата како шести, но на крајот на тимот му донесе победа. Се чинеше дека шансите за неговиот тим се загубено, но тој реши поинаку – истрча како животот да му зависи од тоа и ја победи конкуренцијата.

ПОГЛЕДНЕТЕ