Голманот на австралискиот клуб Саншајн коуст Џерад Тајсон прими многу необичен гол за време на натпреварот со Бризбеjн сити. Неговиот соиграч во обид да расчисти, топката удри во противничкиот фудбалер и заврши го голот. И Тајсон беше изненаден од летот на топката и се прашува како можеше да заврши токму во мрежата.