Денеска стартуваа финалните турнири во детските лиги. Се играат натпреварите во повеќе возрасни категории на терените на ФФМ во Скопје. Прекрасна глета, многу деца, радост, убавина, фудбал од срце, детски жагор. Покрај толку деца секако дека Пандев, Елмас, Нестор, Барди ќе добијат наследници.