Аматерите на Австрија минатото коло со победата од 5:0 над Линц како да почнаа со фуриозниот финиш во кој ќе се борат за опстанок. Јасно е дека и денеска на дуелот со аматерите на Вакер Инсбрук им се неопходни бодовите, но со оглед на непостојаноста, некако единицата, сама по себе, ни е несигурна. Ако Австрија II победи, тоа сигурно нема да биде во меч со еден или два гола. Затоа наша прва опција е 3+, иако слободно би ја искомбинирале во систем и со 1&3+.

  1. Австрија II – Вакер И. II 3+ (1.40)
  2. Бешикташ – Касимпаша 1-1 (1.50)
  3. Амиен – Гингамп 1 (1.47)
  4. Дун. Стреда – Михаловце 3+ (1.35)
  5. Ебрајхсдорф – Тразкирхен 3+ (1.30)
  • ВКУПНА КВОТА: 5,42