Денешниот ТИКЕТ на ДЕНОТ со Mozzart спортските обложувалници ќе го темелиме на бараж мечот за опстанок во германската фудбалска елита меѓу екипите на Унион Берлин и Штутгарт. Оној прв дуел на теренот во Штутгарт кој заврши нерешено 2:2 покажа многу слабости во составот на популарните „шваби“ кои се надеваме успеале да ги отстранат до денешното гостување кај Унион во Берлин. Домашните имаат солиден состав, но остануваме на ставот и од минатата недела дека квалитетот е на страна на Штутгарт. Оттука, денеска очекуваме најмалку реми, иако сигурно нема да пропуштиме да се обидеме и со победа за гостите. За овој предлог ТИКЕТ одиме со двојна шанса, Х2.

  1. У. Берлин – Штутгарт Х2 (1.61)
  2. Дандалк – УЦД 3+ (1.55)
  3. Клуби 04 – Нјс 4+ (1.70)
  4. Еребро – Сириус 3+ (1.70)
  5. Ла Коруња – Мајорка 0-2 (1.69)
  • ВКУПНА КВОТА: 12,19