Не им е сеедно, но и кога им е најтешко знаат како да го пребродат секој проблем. Откако летот од Виена до Келн им беше одложен, ракометарите на Вардар се упатија кон Дизелдорф од каде со автобус треба да пристигнат во хотелот „Радисон Блу“.

Игор Карачиќ и Кристијан Дисингер по слетувањето во Дизелдорф си фатија сеир на своја сметка.