Возниот парк на ЕХФ не изгледа ни малку лошо. Пред хотелот „Радисон Блу“ каде е главната елита, постојано „парадираат“ најразлични автомобили од Мерцедес С Класа, Ауди Ку 7 до Порше Панамера…