Околу 100.000 англиски фанови во моментов се во Мадрид. Речиси 1/3 од нив се без билет, па затоа сакаат по секоја цена да дојдат до тоа злато вредно парче хартија. Но има навистина и глупави луѓе. Па така еден фан од Англија дал дури 22.000 евра за билет од црниот пазар, во прв момент бил радосен, но потоа доживеал шок кога видел дека тој билет бил фалсификат. Да не си му во кожа.