Водеа со седум на полувреме, го потценија срцето на Вардар и тоа им се одмазди. И на крај да им кажеме ЧАООО БАРСАА…МА КОЈА Е ТАА БАРСА.

Ние сме ВАРДАР, ние сите сме ВАРДААААР. Епски пресврт за аналите на нашиот спорт. Но така е кога игра Вардар, кога игра срцето комитско, душата македонска. Само така се победуваат и најсилините, само така се победува и се оди во големото финале на Ф4 во Келн.

БРАВО, БРАВО ВАРДАРЕ…

А утре против Веспрем да ја испратиме цела можна поддршка од одовде, од ракометна Македонија.