Неверојатни фотографии кружат низ социјалните мрежи и интернет портали. Реакциите на играчите и целиот стручен штаб на Барселона по поразот од Вардар доволно говорат каков удар му нанесоа на каталонскиот гигант и на оваа нова средба во битката за титулата.

Чави Паскал дигна раце во неверување ги проследи последните моменти, на Дика Мем му се плачеше по мечот, Виктор Томас не знаеше кај тераше на прес-конференцијата…