После една година пауза, шампионскиот пехар за најдобриот европски ракометен тим се враќа во Скопје. Вардарци покажаа и докажаа дека имаат СРЦЕ ПЛАНИНА. И покрај аутсајдерската улога, и покрај несреќната ждрепка, и покрај сите пехови и проблеми, тие се искачија на кровот на Европа.

Вардаре, секоја чест. А вие, уживајте во славјето на Вардарци низ фотографии: