И додека илјадници фанови ги чекаат хероите од Вардар да пристигнат на скопскиот аеродром, пред неколку минути стигна вест дека Вардарци полетуваат од Келн.

Тоа значи дека ќе пристигнат во Скопје некаде пред 21 часот.

Во меѓувреме на скопскиот аеродром има многу навивачи кои ги чекаат своите херои.

Еве каква е атмосферата моментално на скопскиот аеродром.