Ракометните шампиони на Европа денеска се враќаат дома, меѓутоа не според првичниот план во 23.00 часот туку многу порано. Дознаваме дека вардарци со чартер лет ќе пристигнат на аеродромот во Скопје околу 16:15 часот… Со тоа ќе има доволно време да ги пречекаме и да ја споделиме радоста со нив по повод освоениот европски шампионски трофеј.