Специјално дизајнираниот автобус, веќе е подговен и ги чека европските прваци да пристигнат во Скопје. Цело Скопје, но и навивачи од другите градови од Македонија веќе се мобилизираат за специјалниот дочек на Вардар, новиот европски првак во ракомет.

Внатре прваците ги чека и „освежување“.