Вардаровите ракометари со златни букви ќе бидат запишани во историјата на македонскиот спорт, оние од 2017 години и овие во 2019 година. Радосните моменти кои му ги пружија на нашиот народ не се забораваат, ќе бидат пренесувани од генерација на генерација…

Овие момци заслужуваат многу повеќе од ордени, дефинитивно во Скопје треба да добијат улици, булевари…Ресторанот „Рустинка“, кој е во сопственост на братот на Стоилов одново извади табличка, овој станува збор за Булервар „Столе Стоилов број пет“…