Драган Поповски, првиот човек на ФК Работнички, како што велат нашите неофицијални информации, моментално преговара со повеќе странски и домашни тренери. Исто така дознаваме дека еден од кандидатите за местото шеф на струката на „романтичарите“ е и Александар Влахо. Тренерот кој досега му беше помошник на Гоце Седлоски во Хоризонт Т, потоа Вардар, Роига и Широки. Влахо важи за еден од нашите најдобри млади стратези.

Сепак ќе видиме дали Поповски ќе се реши за странско решени или домашно, или пак за Влахо.