Вардар и официјално се збогува со оние ракометари кои следната сезона нема да го носат дресот на европскиот првак.

“Ви благодариме Дејан Милосављев, Рожерио Мораеш, Глеб Калараш, Игор Карачиќ, Димитри Кисељев, Јања Војводиќ и Роберто Парондо.
Заедно се радувавме на одлични моменти, трофеи и титули. Ги освоивте нашите срца. Уживајте во шампионскиот успех.
СРЕЌНО!”.