Македонските ракометари одново ја радуваат нацијата! Победа против Грција за крај на квалификациите за ЕУРО 2020, за ново, петто во низа континентално натпреварување, за лидерско место во групата… И најголемото задоволство од сите, „дробење“… односно Грција си го доби своето! Сметката е чиста!