Стојанче Стоилов не можеше да и помогне на Македонија на последниот дуел во квалификациите за ЕП против Грција мораше да направи оперативен зафат.

По триумфот, заверката на првото место и пласманот на ЕП се огласи пикерот.

Со едно фото каже се…