Дека во во таборот на нашата најдобра фудбалска репрезентација владее одлична атмосфера потврдија тројца фудбалери. Езџјан Алиоски, Енис Барди и Буба Хасани одлучија да одат заедно на одмор. Триото дефинитивно се забавува во Бодрум, секојдневно на своите социјални мрежи споделуваат интересни фотографии.