Неочекувано, еден од главните фаворити за трофеите во Норвешка оваа сезона, екипата на Молде, испадна во Купот и сега може слободно сите свои мисли да ги насочи само кон првенството. Стартот на сезоната им е извонреден и ги донесе до лидерското место на табелата. Денеска гостуваат кај екипата на Стромсгодсет која почна лошо, но која знае да биде исклучително незгоден ривал. Вечерва Молде нема што да загуби. Ќе оди на победа, а искуството вели дека домашните натпревари на Стромсгодсет изобилуваат со голови. Затоа денеска се одлучивме за интересна комбинација.

  1. Стомсгодсет – Молде Х2&3+ (2.35) ✅
  2. Белгија (У21) – Италија (У21) ГГ (1.75) ✅
  3. САД – Тринидад 1 (1.20) ✅
  4. Нигерија- Бурунди 1 (1.35) ✅
  5. Боливија – Венецуела 0-3 (1.31) ❌
  • ВКУПНА КВОТА: 8,63