Млад навивач на Манчестер Јунајтед даде урнебесен одговор на прашањето на новинарка кој фудбалер на омилениот клуб му се допаѓа.

Репортерката: „Кој ти е омилен клуб?“

Одговор од момчето: „Манчестер Јунајтед“

Репортерката: „А кој ти е омилен фудбалер на Манчестер Јунајтед?“

Одговор од момчето: „Ниту еден. Сите се ѓубре“.