Минатата сезона Корк Сити беше еден од најмоќните тимови во Ирската Премиер лига, но оваа година клубот влезе во доста проблеми кои се одразуваат и на неговите резултати. Веќе пет меча во серија Корк Сити не зна е за пораз, а во овој незгоден момент дома го пречекуваат тимот на Бохемианс кој е еден од главните фаворити за титулата. Играчките проблеми минатата средба го доведе Корк Сити да остане со само пет резервни играчи, но за денешниот ден донесоа уште двајца нови напаѓачи, кои реално, немаа време да се вклопат во тимот. Можеме да очекуваме меч со најмалку два гола во кој Бохемианс е многу поблиску до победата.

  1. Корк Сити – Бохемианс Х2&2+ (1.95)
  2. Кабинтли – Бреј 1Х (1.47)
  3. Викингур О. – Афтурелдинг 3+ (1.45)
  4. Транс Нарва – Номе Калју 2 (1.50)
  5. Уганда – Сенегал 2 (1.50)
  • ВКУПНА КВОТА: 9,66