Фудбалерот од средниот ред Арменд Алиу ја засили екипата на Ренова. Тој е уште еден нов играч на „гипсарите“ кои и натаму ги трошат парите од Стојановски да направат екипа за следната сезона.

Алиу доаѓа од косовскиот тим Феризај.