Познати се составите на Алашкерт и на Македонија ЃП пред денешната нивна меѓусебна пресметка која стартува во 17 часот на стадионот на ерменеската федерација во Ереван.

Македонија ЃП со тројца бразилци во составот, и во формација 4-2-3-1 ќе играат во првиот натпревар од Лигата на Европа со ерменскиот претставник.