Тренерот на Шкупи, Умит Каран го одреди составот на Шкупи со кој ќе се спротивстави на Пјуник во натпреварот кој се игра во 15:30 часот.

Така тимот од Чаир ќе игра во состав со измешани играчи кои и минатата сезона беа дел од тимот, но и со некои новодојдени кои ова лето се приклучија на екипата.

Јасно беше дека поради повреда отсуствуваат Исени и голманот Азизи.